moto kalomin
LOGISTICA

PARC AUTO

Investim in permanenta in parcul auto, pentru a oferi servicii adaptate cerintelor clientilor nostri.
In acest fel, asiguram transportul rapid si sigur catre orice destinatie din Europa la costuri avantajoase si totodata oferim solutii de transport eficiente.

  • 7 semiremorci cu prelata
  • 11 semiremorci FRIGO BI-TEMP
  • 11 semiremorci FRIGO CU CARLIGE
  • 7 semiremorci FRIGO DOUBLE DECK
  • 19 SEMIREMORCI FRIGO
  • 1 camion de 12 tone
  • 1 AUTOUTILITARA FURGON
flota noastra

TEHNOLOGIE

platforma

Platforma GPS - DYNAFLEET/SCANIA FLEET MANAGEMENT/SAFE FLEET/Cargobull Telematics

Platformele DYNAFLEET, SCANIA FLEET MANAGEMENT si SAFE FLEET – ne permit programarea, optimizarea si un control eficient al flotei in orice moment.
CARGOBULL Telematics - permite monitorizare in timp real a temperaturii din dube, localizare, greutatea incarcarii, deschiderea neautorizata a usilor, precum si posibilitatea de a descarca termodiagrama in format electronic in orice moment al cursei sau dupa.

motoare

Motor EURO 6

O dovada a faptului ca ne pasa de mediul inconjurator: 100% din flota noastra este EU 6, iar cel mai vechi camion din flota noastra este din 2014.

cutii

SCHMITZ Frigo

Avem semiremorci frigorifice SCHMITZ dotate cu agregate THERMO KING si CARRIER de ultima generatie cu imprimante pentru termodiagrame, precum si posibilitatea monitorizarii temperaturii si locatiei in timp real.

eficienta

Eficienta

Am dotat toate masinile cu carduri SHELL si aparate pentru plata automata a taxelor de drum pentru toate tarile din Uniunea Europeana. Toate masinile din flota noastra sunt asigurate, garantam cu asigurari CMR pentru marfa si avem contracte de service pentru toate masinile din parc.

tehnologie

Acolo unde ai tu treaba,
noi avem drum!