moto Kalomin
SERVICII

SERVICIILE NOASTRE DE TRANSPORT

Scopul nostru este ca orice transport rutier de marfa sa se efectueze la timp si in siguranta, astfel incat fiecare client sa fie multumit pe deplin.

exclusiv

Transport exclusiv

Aceasta varianta de transport se adreseaza clientilor nostri care doresc ca marfa sa ajunga cat mai urgent la destinatie, chiar daca aceasta ocupa partial spatiul din camion.

monitorizare gps

Monitorizare GPS

Folosim solutii de monitoriazare GPS - DYNAFLEET / SCANIA FLEET MANAGEMENT / CARGOBULL TELEMATICS, care ne permit sa programam, sa optimizam si sa controlam toate camioanele in fiecare moment atat din punctul de vedere al locatiei precum si al respectarii temperaturii din comanda de transport.

rapiditate

Transport personalizat

Pentru ca onoram fiecare comanda cu profesionalism, avem solutii pentru orice cerere a clientilor.

transport

Disponibilitate
24/7

Echipa de la birou, de la departamentul logistic, poate fi contactata 24 de ore din 7 zile, prin telefon sau prin email.

consultanta

Acoperire in toata Europa

Kalomin efectueaza expeditii de marfa in toata Europa, in cele mai bune conditii si la preturi avantajoase.

sofer

2 soferi / tir

Stim cat de important este timpul iar pentru o livrare rapida a marfurilor, transportul poate fi efectuat de o echipa de doi soferi.

marfuri

MARFURI GENERALE

Acest tip de serviciu ofera solutii de transport rutier pentru marfuri ce nu necesita un regim special.


Mai exact, marfa generala se refera la o gama variata de bunuri, ce se pot transporta dintr-un punct in altul, fara a fi nevoie de un transport specializat cauzat de caracteristicile, proprietatile, volumului sau greutatile acestora.
Acestea se pot transporta in mijloacele standard - camioane cu semiremorca cu prelata sau dube carosate.

marfuri

MARFURI PERISABILE

Pentru marfurile perisabile, oferim transport cu camioane dotate cu agregate frigorifice, ce asigura congelarea sau o anumita temperatura, constanta, in functie de produs, pe toata durata transportului. Oferim si transport in regim bitemp, cu doua temperaturi controlate diferit.


Pentru a asigura calitatea transportului, temperatura marfurilor va fi monitorizata de la preluare pana la destinatie. Folosim doar semiremorci SCHMITZ CARGO BULL dotate cu agregate frigorifice TERMO KING si CARRIER: echipamente ce permit inregistrarea si supravegherea temperaturii pe tot parcursul drumului, precum si monitorizarea acestora de la distanta.

Acolo unde ai tu treaba,
noi avem drum!